decembrie 1, 2017

Improvizatie

                                       IMPROVIZATIE INTENSIV  2-6 IULIE

Cursul de improvizatie are la baza o trecere progresiva de la exercitii usoare (de la fizicalizarea anumitor obiecte) pana la cele mai complexe (care implica crearea unor povesti cat mai spontane pe baza unor date specifice (loc, timp, spatiu, personaj). Exercitiile pe care le vei face urmaresc:

  • Aducerea in prezent, in aici si acum
  • Acceptarea a ceea ce ofera partenerul, esti Incurajat/a permanent sa spui DAAA în loc de NU
  • Esti indrumat/a sa asculti activ
  • Sa dai frau liber imaginatiei si spontaneitatii
  • Eliminarea prejudecatilor, nu vei mai avea timp sa spui ,,Ma asteptam sa..’’ sau ,,Aveam impresia ca… ‘’ sau ,,mi se pare ca…’’
  • Eliminarea fricii de aprobare/dezaprobare

       PASI PARCURSI IN CELE 5 SESIUNI

  1. Ne cunoastem și facem exercitii simple de  acomodare. Acordăm atenție limbajului non-verbal și construim fraze usoare.
  2. Dam viața obiectelor și cream spațiul. Invatam sa umplem golurile si pauzele nu cu vorbe, ci cu intentii. (urmaresc legatura totala cu obiectul si fizicalizarea acestuia)
  3. Multiplicăm numarul cuvintelor, în contexte mult mai specifice. (exercitii de tip „A-B”- replica – raspuns. Dezvoltarea unei relatii pornind de la o singura replica)
  4. Se va insista pe specificitate, se va improviza in limite stabilite de timp – spatiu – personaj

Vino cu spiritul ludic de acasa si îl vom dezvolta mai mult impreuna.

PRET si MODALITATI DE PLATA

Pretul este de 350 LEI pentru cele cinci sesiuni de curs. Participarea la curs se face prin rezervarea locului completand formular de contact de la REZERVA LOC (apasand butonul de mai sus) si prin plata in contul bancar indicat mai jos.

Plata se poate face doar prin virament bancar in contul IBAN RO11INGB0000999907278429 deschis la ING Bank pe S.C. Vocea Autentica S.R.L. Se emite factura pentru toate platile.

Rezerva din timp, deoarece locurile sunt limitate. Se va lucra cu fiecare participant/ă în parte. Nu este o prelegere, ci un curs practic.

PROGRAM

 Se vor organiza cinci sesiuni de curs în fiecare seara în perioada 2-6 Iulie 2018 intre orele 20:00-22:00.

Loc de desfășurare: BUCURESTI

(Adresă: Bulevardul Iancu de Hunedoara 8, București, Etaj 2, Sala Diamant, Clădirea UzinExport, lângă Metrou Piața Victoriei)

Dacă se doresc informatii suplimentare puteti sa trimiteti mail pe salut@voceautentica.ro

TRAINER: CIPRIAN NEMESIU

 Ciprian Nemeșiu, om la bază, după meserie actor. De-a lungul timpului Ciprian, a fost Bell-boy, Concierge, Prezentator Tv, Scenarist, Reporter Tv, dar în tot acest timp și-a găsit timp pentru actorie și improvizație. De opt ani, face parte din trupa de improvizație ”Freeze” , iar de patru, împarte cu alții cunoștiințele lui de impro.