Iţi tremură vocea când ai emoţii?

Cursuri

Ce inveti la curs? Descoperi cum suna vocea ta naturala, si nu cum a ajuns ea sa sune in urma unor obiceiuri create in timp. Cum sa respiri toracic. Reinvata sa respiri abdominal asa cum o faceai cand te-ai nascut. Vei putea sa iti controlezi vocea in momente tensionate. Cum sa iti folosesti timbrul vocal. Sa faci diferenta intre voce de cap, voce nazalizata, voce de piept etc. Sa ai rabdare cu tine
Go to Voce

Voce

Vocea împreună cu comportamentul non-verbalul te descriu mai bine decât poate ai vrea să crezi.

Go to Improvizatie

Improvizatie

Daca ti s-a spus ca nu esti destul de spontan sau te blochezi cand trebuie sa initiezi o conversatie, hai sa improvizam.

Go to Actorie

Actorie

Prin actorie iti explorezi spiritul ludic si ii dai voie copilului din tine sa se exprime. Actoria te aduce in prezent ” Aici si Acum”.

Go to Creativitate

Creativitate

Creativitatea ne face sa devenim unici si autentici. Fara aceste doua caractarestici nu suntem decat niste robotei.

Simona Năstase - Trainer și Actriță

O parte din cursurile pe care le sustin în România, in special cel de voce sunt de descoperire personala. Acesta a aparut ca urmare a identificării unei nevoi reale de training, dupa ce am revenit de la Londra, unde am urmat un Master pe Actorie. Va propun ca prin diverse metode să ne descoperim pe noi înșine, și să devenim liberi, creativi și responsabili. Am dezvoltat cursurile după o metodă personală, îmbinând elemente de actorie, tehnică vocală, respirație, improvizație și bineînțeles exerciții specifice recunoscute. Cursurile se adaptează nevoilor reale ale cursanților și metodele de atingere a obiectivelor finale se schimbă de la o grupă la alta, respectiv de la o persoană la alta. Pentru orice sugestie și întrebare scrieti va rog pe adresa salut@voceautentica.ro

Simona Nastase

Trainer si actrita
Ma puteti contacta atat prin intermediul formularului de mai jos, pe facebook, telefonic, email. Va astept cu drag sa ne cunoastem :)

Testimoniale

articole despre autenticitate

Hai la curs