Iţi tremură vocea când ai emoţii?

Cursuri

Pentru ședințe unu la unu, scrie-mi pe: salut@voceautentica.ro Mulțumesc!
Go to Improvizație

Improvizație

Dacă ți s-a spus că nu ești destul de spontan sau simți că te blochezi când ai nevoie să inițiezi o conversație, hai să improvizăm.

Go to Creativitate

Creativitate

Creativitatea ne face să devenim unici și implicit autentici. Fără aceste caractarestici nu suntem oameni ci doar niște mașini.

Go to Voce

Voce

Vocea împreună cu comportamentul non-verbal te descriu mai bine decât poate ai vrea să crezi.

Go to Actorie

Actorie

Prin actorie îți explorezi spiritul ludic și îi dai voie copilului din tine să se exprime. Actoria te aduce in prezent în ”Aici și Acum”.

Simona Năstase - Trainer și Actriță

O parte din cursurile pe care le sustin în România, in special cel de voce sunt de descoperire personala. Acesta a aparut ca urmare a identificării unei nevoi reale de training, dupa ce am revenit de la Londra, unde am urmat un Master pe Actorie. Va propun ca prin diverse metode să ne descoperim pe noi înșine, și să devenim liberi, creativi și responsabili. Am dezvoltat cursurile după o metodă personală, îmbinând elemente de actorie, tehnică vocală, respirație, improvizație și bineînțeles exerciții specifice recunoscute. Cursurile se adaptează nevoilor reale ale cursanților și metodele de atingere a obiectivelor finale se schimbă de la o grupă la alta, respectiv de la o persoană la alta. Pentru orice sugestie și întrebare scrieti va rog pe adresa salut@voceautentica.ro

Simona Nastase

Trainer si actrita
Ma puteti contacta atat prin intermediul formularului de mai jos, pe facebook, telefonic, email. Va astept cu drag sa ne cunoastem :)

Testimoniale

articole despre autenticitate

Hai la curs