April 20, 2017

salut

Sunt SIMONA NĂSTASE, Trainer și Actriță

Și am făcut lucruri foarte diferite până acum plecând de la finanțe și experiență în mediul de afaceri până la actorie și training, lucru care m-a ajutat și determinat să construiesc un mod de comunicare autentic.

Am lucrat în companii ca Orange, Rompetrol, Saint-Gobain dobândind astfel experiență în domenii ca relații cu clienții, dezvoltarea afacerii și resurse umane. Colaborez cu TSA Europe (http://tsaeurope.co.uk/about/our_people.aspx) pe livrare de programe de training în management, în țară și în străinătate și în același timp sunt actriță. Printre clienţii pentru care am lucrat in EMEA se numără Oracle iar în România cu Terapia, Ubisoft, Ambasada Marii Britanii la Bucureşti şi multe alte companii locale în special din zona de IT.

 

 

În ceea ce priveşte cursurile de comunicare pe care le susțin în România le-am dezvoltat după o metodă personală, îmbinând elemente de actorie, tehnică vocală, respirație, improvizație și bineînțeles exerciții specifice recunoscute. Cursurile se adaptează nevoilor reale ale cursanților și metodele de atingere a obiectivelor finale se schimbă de la o grupă la alta, respectiv de la o persoană la alta. Pe lângă aceasta zonă abordez în training partea de Inteligență Emoțională și Management (delegare).

Experiența dobândită în mediul de afaceri cât și în actorie m-a ajutat să realizez cât de necesare sunt elementele de actorie pe care le putem aplica în mediul de afaceri.

Ca formare am facultatea de Finanțe, Bănci la ASE București, Facultatea de Actorie Hyperion, Master pe Actorie la Londra în cadrul Alra (Academy of Live and Recorded Arts) și Master pe Management la Clermont Ferrand (Université D’Auvergne). Sunt de asemenea formator atestat CNFPA și am cursuri în Management de Proiect si Manager de Resurse Umane. În prezent studiez psihologia la SNSPA și mă ajută enorm în meseria de trainer.

Pentru întrebări sau pentru ședințe de unu la unu, scrie-mi pe:

salut@voceautentica.ro

Mulțumesc!