Despre anxietate & redobândirea încrederii în sine. Atelier interactiv cu Simona Năstase

Relaționăm în funcție de cum ne raportăm la cei din jur. Izolarea ne-a făcut să uităm câtă nevoie avem unii de ceilalți, să ne simțim anxioși, timizi, singuri. Să nu ne (mai) vedem. Nici fizic, nici emoțional. Atunci când depunem un efort pentru a îmbunătății relația cu noi înșine, se schimbă și relațiile cu cei din jur. Ajungem să ne simțim conectați și ne oferim darul de a fi împreună, de a ne trăi bucuriile, dar și momentele dificile. 

În contextul actual în care temerea de îmbolnăvire ne-a preocupat pe fiecare dintre noi, nevoia de socializare a fost plasată pe locul doi. Din acest motiv, am ajuns să simțim o temere în a crea conexiuni cu ceilalți și să ne adâncim într-o stare de tristețe și neputință. 

Participă la acest atelier interactiv pentru a-ți redobândi încrederea în forțele proprii, pentru a scăpa de stările de disconfort în relație cu ceilalți și de timiditate, manifestată ca frica de expunere și de a (re)lua legătura cu cei din jur. 

Atelierul va avea loc marți, 11 mai, de la ora 18:00, online prin intermediul platformei ZOOM, și va cuprinde activități individuale și discuții de grup. 

🤲🏻 Înscrierea se face pe baza completării acestui formular https://forms.gle/mZtN6HPwdgedECg88, și va fi confirmată după achitarea taxei de participare în valoare de 100 de lei. După înscriere vei fi contactat(ă) de către echipa noastră în legătură cu detaliile de plată și de conectare. 

💚 Activitățile sunt susținute de către Simona Năstase – trainer, psiholog și fondatoare Voce Autentică, pe care o poți cunoaște mai bine aici: https://voceautentica.ro/salut/ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.