August 15, 2021

Corporate

Dacă ești companie sau ai un IMM și vrei să investești în oamenii cu care lucrezi pentru a obține o comunicare autentică, o stare de bine și de muncă eficientă la birou sau în lucrul de acasă, noi îți punem la dispoziție instrumente noi, traineri și psihologi profesioniști care să te ajute să îți dezvolți echipa. Considerăm că oamenii încep să fie motivați în viața lor de autenticitate care este cea mai mare putere creatoare și din acest motiv, orice manager sau antreprenor are nevoie de relații autentice cu echipa sa pentru a progresa sau pentru a-și atinge obiectivele propuse. 

Temele mari de formare pe care le oferim sunt pe următoarele domenii: Comunicare Autentică, Well-Being, Gândire Critică, Leadership Autentic

Toate companiile cu care lucrăm beneficiază de un discount de 10% pentru angajații lor pentru achiziționarea de servicii Vocea Autentică atunci când aceștia plătesc din buzunarul propriu.

Printre clienții noștri se numără ING Bank, Conduent, Blitz Imobiliare, Finexpert, Telekom, Terapia-Sun Pharma, Smart ID, GFK și alte companii mai mici din România.
                                                                   Poți downloda oferta noastră completă de aici Prezentare Voce Autentică
 

                  Dacă ai întrebări despre ofertă sau dorești un program specific pe nevoile interne de formare poți să ne scrii pe simona@voceautentica.ro  

Clienții noștri