Toate cursurile (Voce, Actorie, Improvizatie, Relatii, Respiratie, Terapie prin Ras) propuse de Voce Autentica au ca obiectiv principal sa te aduca intr-o stare de a fi tu insuti/insati. Te ajuta in a te lasa privit sau intrebat fara sa te mai preocupi cum te percep ceilalti.
Go to Improvizație

Improvizație

Dacă ți s-a spus că nu ești destul de spontan sau simți că te blochezi când ai nevoie să inițiezi o conversație, hai să improvizăm.

Respiratie

Respiratia este cea care ne aduce in prezent si ne scoate din cercurile interminabile ale mintii.

Go to Voce

Voce

Vocea împreună cu comportamentul non-verbal te descriu mai bine decât poate ai vrea să crezi.

Go to Dezvoltare Personala Prin Teatru

Dezvoltare Personala Prin Teatru

Prin actorie îți explorezi spiritul ludic și îi dai voie copilului din tine să se exprime. Actoria te aduce in prezent în ”Aici și Acum”.

Go to relatii autentice

relatii autentice

Adesea suntem atrasi de cele mai nepotrivite persoane. Constientizeaza care sunt pattern-urile pe care le folosesti si motivul din spate.

cine suntem?

Voce Autentica este o echipa de oameni formata din traineri, psihologi si actori profesionisti. Oferta actuală de cursuri reflectă cererile clienților și ultimele tehnici descoperite și folosite la nivel internațional. Scopul acestei echipe este de a te sprijini in a te exprima exact asa cum esti. Iti propunem ca prin diverse metode sa te descoperi, sa te exprimi liber, creativ si responsabil. Am dezvoltat cursurile după metode personale cat si dupa cele recunoscute, îmbinând elemente de actorie, tehnică vocală, respirație, improvizație, coaching si psihologie. Cursurile se adaptează nevoilor reale ale cursanților și metodele de atingere a obiectivelor finale se schimbă de la o grupă la alta, respectiv de la o persoană la alta. Pentru orice sugestie și întrebare scrieti va rog pe adresa salut@voceautentica.ro

articole despre autenticitate