februarie 23, 2021

Februarie – luna Iubirii la Voce Autentică

Iubirea de sine a devenit poate un clișeu deja și totuși cea mai importanta o sursă a stării tale de bine. Când te ocupi de nevoile celorlalți 24 ore din 24, de nevoile tale cine se ocupă?   Nimeni?! Desigur, pentru că nimeni nu e responsabil de fericirea ta. Când vei înțelege acest lucru, deja vei fi făcut un pas mare spre iubirea de sine.

E necesar să ai grijă de nevoile tale, să ți le împlinești, să te cunoști și să te iubești așa cum ești. Dar ce faci, dacă până acum i-ai iubit pe ceilalți și când ai un moment de răsfăț pentru tine, vinovăția își face loc în sufletul tău? Cum să înțelegi că meriți iubire…IUBIREA TA?! Și cum să o accesezi și să o crești? Relațiile cu cei din jur reflectează defapt relația cu tine însuți. Fă loc iubirii și armoniei în viața ta.  

Vino alături de Simona Nastase, duminică pe 28 februarie de la o ora 18.30 și învață să te iubești într-un mod sănătos. Participă în mod gratuit la atelierul online, cu o durată de o oră.

Relațiile cu cei din jur reflectează defapt relația cu tine însuți. Fă loc iubirii și armoniei în viața ta.


Simona Năstase, Trainer, Psiholog & Fondatoare Voce AutenticăA făcut lucruri foarte diferite până acum, plecând de la finanțe și experiență în mediul de afaceri până la actorie și training. Toate aceste experiențe au ajutat-o să comunice cât mai autentic. În drumul ei a conștientizat că are cele mai multe abilități în a lucra cu oamenii, a-i sprijini să comunice mai ușor și să-și dezvolte potențialul.


Voce Autentică oferă programe de dezvoltare personală prin tehnici de actorie, dar și prin ultimele noutăți din domeniul psihologiei. Se adresează persoanelor fizice și corporațiilor. Toate programele de cursuri pe care le oferă au o baza experențială și sunt practice.

Completarea formularului presupune acordul tau GDPR. Datele cu caracter personal completate în acest formular vor fi prelucrate conform regulamentului Uniunii Europene nr. 679/2016 și nu vor fi divulgate unor persoane terțe *

Pentru înscrieri completați formularul de pe link si alege sectiunea Feedback General