februarie 23, 2021

Ce inseamna sa fii femeie?

Luna Martie este o luna dedicata femeilor la Voce Autentica, de aceea vom posta intrebari si raspunsuri pe aceasta tema si un eveniment la finalul lunii care va avea ca tema ” Ce inseamna sa fii femeie?”

Ce abilitați de conducere/leadership are femeia, diferite fata de bărbat?
Femeia e mai concentrata pe emoții, bărbatul pe acțiune. Cumva ar trebuie sa invete unul de la celălalt despre emoții/acțiune sau fiecare sa se lase fascinat de perspectiva celuilalt și atât?

Ce inseamna sa fii femeie?

Martie este luna ta, luna femeii din tine. Soare, flori, așteptări, cadouri (poate) de la cei pe care îi iubești sau (chiar) de la tine. O lună care celebrează feminitatea. De obicei asociem cuvantul de femeie cu mama, fiica, frumusete, sacrificiu, delicatețe, mamă, căldură, iubită, tandrețe, putere?! Dar ce inseamna pentru tine sa fii femeie?
De ce te-ai născut TU să fii femeie?
Are femeia secolului XXI un rol predefinit?

Iti propunem sa descoperi ce inseamna sa fii femeie pentru tine. Asa ca te invitam pe 31 martie de la ora 18.30 la un workshop explorator care te va ajuta să descoperi ce se ascunde în spatele genului pe care ai ales să îl experimentezi în această viață.
Completează formularul din link și hai in grupul femeilor autentice. Alege tema feedback general pentru inscrierea la acest workshop.

Te așteptăm!