aprilie 6, 2021

Un an de pandemie – atelier online despre stres, oboseală și regăsirea resurselor interioare.

Acum un an pe vremea aceasta experimentam cu toții o situație nouă, aceea de a fi blocați în propriile locuințe, fiind limitați zilnic de noi restricții. În timp ce unii dintre noi își pierdeau locurile de munca, alții se străduiau să le facă pe toate: fie să lucreze de acasă, să aibe grijă de locuință și de copii, să îmbine munca cu activitățile zilnice.

Uneori am simțit aceste zile ca fiind pline de oportunități, alteori ne-am confruntat cu o stare de singurătate de nesuportat. Însă un lucru este sigur. Am sperat cu toții că viețile noastre vor reveni la normal cât mai curând. În timp situația aceasta a continuat și ne-a adâncit stările, grijile și neputința. Am ajuns să nu mai facem diferența dintre muncă și casă, timp liber și serviciu; am ajuns să muncim mai mult decât atunci când eram la birou și viața de acasă de multe ori a devenit plină de conflicte. Un an mai târziu, simțim efectele stresului acumulat și al oboselii.

Am creat acest atelier online pentru a face împreună un bilanț al stărilor interioare din ultimul an, dar și pentru a înțelege mai bine ce ni se întâmplă acum. Timp de două ore vom privi înăuntrul nostru și vom descoperi resursele interioare care ne-au ajutat să depășim cu bine această perioadă și care ne ghidează spre zile mai bune. Participă pentru a intra în contact cu creativitatea ta, o forță care te va ajuta să vezi din nou luminița de la capătul tunelului. Ascultă vocea ta autentică și regăsește forța ta interioară.

Atelierul va avea loc miercuri, 21 aprilie, orele 18:30 – 20:30, online, prin intermediul platformei ZOOM. Înscrierea se face pe baza completării acestui formular și va fi confirmată după achitarea taxei de participare în valoare de 100 de lei. După înscriere vei fi contactat(ă) de către echipa noastră în legătură cu detaliile de plată și de conectare.

Activitățile sunt susținute de către Simona Năstase – trainer, psiholog și fondatoare Voce Autentică.

Rămâi la curent cu ultimele detalii pe pagina noastră de Facebook, aici: https://www.facebook.com/voceautentica.ro