mai 18, 2021

ABC-ul autocunoașterii și al comunicării autentice. Tabără de relaxare & dezvoltare personală

ABC-ul comunicării – program tabărăSă te cunoști pe tine nu este un subiect care se predă la școală, uneori nici măcar în familie. Însă, acolo unde ne prețuim și ne iubim pe noi înșine este loc de fericire, de relații sănătoase, cariere de succes, vieți liniștite. Chiar și dezamăgirile și obstacolele le depășim mai ușor.
 
Suntem învățați că pentru a fi iubiți trebuie să ne adaptăm la nevoile celor dragi, să ne conformăm la standardele societății. În adâncul sufletului nostru știm că suntem cu adevărat fericiți când suntem noi înșine, fără lanțurile de compromisuri pe care le tot cărăm cu noi. Am creat această tabără de relaxare & dezvoltare personală pentru a te ajuta să te iubești pe tine și să-ți descoperi vocea autentică. Vă propunem o experiență corp, minte și suflet.
 
Tabăra va avea loc la Băile Herculane într-un complex privat (pensiune cu circuit închis), în perioada 24-31 iulie și se adresează în exclusivitate celor care doresc un proces de transformare interioară și îmbină ateliere de dezvoltare personală cu momente recreative.
 
Acceptă provocarea și participă dacă:
✔️ vrei să ai mai multă încredere în tine
ești interesat/ă să îți accesezi resursele interioare, într-un mod creativ și unic
✔️ ești pregătit/ă să te cunoști pe tine și să îți lași vocea interioară să te ghideze
✔️ ești curios/oasă să afli legătura dintre voce și emoții, dar și cum să te faci auzit/ă
✔️ simți că te învârți în cerc și îți dorești să înveți să pui întrebările potrivite atunci când ești în situații de conflict
✔️ vrei să înveți cum să aduci un echilibru între ceea ce oferi și ceea ce primești (înveți să spui NU atunci când îți vine să spui DA)
✔️ te interesează să construiești relații sănătoase cu cei din jur
✔️ ai curajul să încerci lucruri noi fără teama de a greși
✔️ cauți să relaționezi într-un mediu sigur, cu persoane cu aceleași interese ca și tine
✔️ ai nevoie de o vacanță în care să te relaxezi
 
Tabăra conține 10 ateliere de dezvoltare personală menite să te ajute să ai o mai mare încredere în forțele proprii, dar și activități de timp liber și relaxare, drumeții, ș.a. Vom aborda următoarele teme:
➡️ Exprimă-te așa încât să te faci înțeles/înțeleasă – Andrei Simionescu
➡️ Cine sunt eu și care sunt resursele mele interioare? – Alexandra Abrudean
➡️ Cum să pui întrebările potrivite astfel încât să comunici autentic – Andrei Simionescu
➡️ Găsește și ascultă vocea ta interioară. – Elena Doleanu
➡️ La ce să fii atent/ă când te evervează cineva? Andrei Simionescu
➡️ Cum apelezi la vocea ta pentru a te conecta la tine și la ceilalți?  – Elena Doleanu
➡️ Între DA și NU, ești TU – Limitele personale, în avantajul tău – Anca Feneșan
➡️ Manipulare sau Persuasiune, limita dintre ele și atingerea de obiective – Anca Feneșan
➡️ Spune lucrurilor pe nume! – Andrei Simionescu
➡️ Cum abordezi oameni noi și creezi relații sănătoase – Anca Feneșan
 
Atelierele se vor desfășura în aer liber, pentru a evita spațiile închise și a ține cont de recomandările distanțării sociale. Locația facilitează accesul la piscină proprie cu apă sărată și spații de relaxare. 
Prețul taberei este de 1860 lei (taxa de participare și cazarea în cameră de două persoane, într-o vilă privată în zona Băile Herculane). Prețul taberei nu include masa, însă aceasta poate fi asigurată la nivel individual prin sistem delivery. Există acces la o bucătărie complet utilată și loc de prepararea mesei sau micului dejun. Vino cu un prieten/o prietenă și beneficiezi de o reducere de 200 de lei din prețul total. 
 
Pensiunea dispune de 6 camere duble si 1 apartament (4 locuri).  Vila are o priveliște minunată către Lacul Prisaca. Locația pensiunii este la 30 de km de Cazanele Dunarii. Se pot face excursii la Cazanele Dunarii, satul Ineleț sau Orșova. Pesniunea este dotată cu piscina cu apa sărată.
 
Numărul maxim de persoane care pot participa este de 16. Înscrierea se face completând acest formular: https://forms.gle/ub4EETRN7qDwRsMP7
 
Validarea înscrierii se face după trimiterea formularului și plata a 1300 de lei (aceasta poate fi realizată în două rate). Detaliile de facturare/plată, dar și alte informații utile cu privire la cazare, vor fi discutate după completarea formularului. 

Pentru orice întrebare, ne poți contacta la adresa salut@voceautentica.ro sau la tel 0745 325 260 (Alexandra)
 
Evenimentul se anulează doar în caz de forță majoră impusă de reglementările legale în legătură cu rata infectării cu COVID, iar banii se returnează doar în cazul în care întregul grup se anulează.

Facilitatori: Simona Nastase – psiholog și trainer, Anca Feneșan – trainer, organizator de evenimente și fondatoarea Arta comunicării Out of the box, Andrei Simionescu – Panait – Doctor în filosofie și LectorUniversitar, Elena Doleanu – VoiceOver, trainer și coach, Alexandra Abrudean – psiholog și consilier în dezvoltare personală.