February 23, 2021

Invata sa te Iubesti

Iubirea de sine a devenit poate un clișeu deja și totuși cea mai importanta o sursă a stării tale de bine. Când te ocupi de nevoile celorlalți 24 ore din 24, de nevoile tale cine se ocupă?
 
Nimeni?! Desigur, pentru că nimeni nu e responsabil de fericirea ta. Când vei înțelege acest lucru, deja vei fi făcut un pas mare spre iubirea de sine.
E necesar să ai grijă de nevoile tale, să ți le împlinești, să te cunoști și să te iubești așa cum ești. Dar ce faci, dacă până acum i-ai iubit pe ceilalți și când ai un moment de răsfăț pentru tine, vinovăția își face loc în sufletul tău?
Cum să înțelegi că meriți iubire…IUBIREA TA?! Și cum să o accesezi și să o crești? Relațiile cu cei din jur reflectează defapt relația cu tine însuți.
Fă loc iubirii și armoniei în viața ta.
 
Vino alături de Simona Nastase, duminică pe 28 februarie de la o ora 18.30 și învață să te iubești într-un mod sănătos. Workshopul dureaza 1h si este GRATIS.
 
 
 
 
Simona Năstase, Trainer, Psiholog & Fondatoare Voce Autentică
A făcut lucruri foarte diferite până acum, plecând de la finanțe și experiență în mediul de afaceri până la actorie și training. Toate aceste experiențe au ajutat-o să comunice cât mai autentic. În drumul ei a conștientizat că are cele mai multe abilități în a lucra cu oamenii, a-i sprijini să comunice mai ușor și să-și dezvolte potențialul.
 
 
Pentru înscrieri completați formularul de mai jos: