aprilie 20, 2017

Salut

 

Sunt SIMONA NASTASE, Trainer si Psiholog si Fondatoare Voce Autentica

Si am facut lucruri foarte diferite pana acum plecand de la finante si experienta in mediul de afaceri pana la actorie și training. Toate aceste experiente m-au ajutat sa comunic cat mai autentic. In drumul meu am constientizat ca am cele mai multe abilitati in a lucra cu oamenii si a-i sprijini sa comunice mai usor si sa-si dezvolte potentialul.

Voce Autentica ofera programe de dezvoltare personala prin tehnici de actorie dar si prin ultimele noutati din domeniul psihologiei. Ne adresam persoanelor fizice dar si corporatiilor. Toate programele de cursuri pe care le oferim au o baza experentiala si sunt practice. Consideram ca atata timp cat doar asimilezi teorie si nu o pui in practica doar iti incarci memoria inutil. Voce Autentica are colaboratori psihologi, actori si traineri. 

 

In ceea ce priveşte cursurile de comunicare autentica pe care le sustinem în Romania le-am dezvoltat dupa o metoda personala, imbinand elemente de actorie, tehnica vocala, respiratie, improvizatie si exercitii specifice recunoscute. Cursurile se adapteaza nevoilor reale ale cursantilor si metodele de atingere a obiectivelor finale se schimba de la o grupă la alta, respectiv de la o persoana la alta.

Printre clientii Voce Autentica se numara: ING Bank, Terapia – SunPharma, GFK, Finexpert, Blitz Imobiliare, SmartID, Telekom, Raiffeisen Bank, Conduent.

Pentru intrebari sau pentru sesiuni de unu la unu, scrie-ne pe:

salut@voceautentica.ro

Multumesc!