aprilie 20, 2017

Salut

Sunt SIMONA NASTASE, Trainer si Psiholog

Si am facut lucruri foarte diferite pana acum plecand de la finante si experienta in mediul de afaceri pana la actorie și training. Toate aceste experiente m-au ajutat sa comunic cat mai autentic. In drumul meu am constientizat ca am cele mai multe abilitati in a lucra cu oamenii si a-i sprijini sa comunice mai usor.

Ofer programe de dezvoltare personala prin tehnici de actorie persoanelor fizice dar si corporatiilor. Toate programele de cursuri pe care le ofer au o baza experentiala si sunt practice. Consider ca atata timp cat doar asimilezi teorie si nu o pui in practica doar iti incarci memoria inutil.

In ceea ce priveşte cursurile de comunicare autentica pe care le sustin în Romania le-am dezvoltat dupa o metoda personala, imbinand elemente de actorie, tehnica vocala, respiratie, improvizatie si exercitii specifice recunoscute. Cursurile se adapteaza nevoilor reale ale cursantilor si metodele de atingere a obiectivelor finale se schimba de la o grupă la alta, respectiv de la o persoana la alta.

Ca formare am facultatea de Finanțe, Bănci la ASE București, Facultatea de Actorie Hyperion, Master pe Actorie la Londra în cadrul Alra (Academy of Live and Recorded Arts) și Master pe Management la Clermont Ferrand (Université D’Auvergne). Sunt de asemenea formator atestat CNFPA și am cursuri în Management de Proiect si Manager de Resurse Umane. In 2018 voi finaliza studiile de licenta in Psihologie la SNSPA lucru care ma ajuta enorm in meseria de trainer.

Printre clientii Voce Autentica se numara: ING Bank, Terapia – SunPharma, GFK, Finexpert, Blitz Imobiliare, SmartID, Telekom, Raiffeisen Bank.

Pentru intrebari sau pentru sesiuni de unu la unu, scrie-mi pe:

salut@voceautentica.ro

Multumesc!