March 8, 2022

Prezentare Video

                             Prezintă-te Autentic într-un Video 

 

Îți propunem să te prezinți cu ajutorul unui scurt video autentic pentru aplicațiile tale la noi job-uri, pitch-uri, sau pur și simplu să îți prezinți produsele sau serviciile. Deoarece autenticitatea este cea mai mare putere creatoare, prin aceste sesiuni vom găsi lucrurile care te fac unic/ă sau care fac unice produsele/serviciile tale și le vom structura de așa natură să te avantajeze. În plus vom lucra pe modul de livrare a acestora pentru a fi puse în valoare. Se va lucra pe transmiterea emoției, a mesajului, postură, voce și limbaj nonverbal, pe lângă conținutul propriu-zis.

Ce ne face unici în această abordare? În primul rând faptul că nu vom încerca să modelați pe cineva ci din contra, vom lucra cu unicitatea voastră, pe care le vom pune în valoare. În plus avem experiența necesară de a ști cum să spunem lucrurile simplu și cu impact.

Trainerii: Simona Nastase, psiholog clinician și trainer cu studii de actorie și cu o experiență de peste 15 ani în domeniu. Simona a creat acest program îmbinând experiența din actorie, arta oratorică și psihologie. În prezent lucrează în calitate de consultant la un studiu experimental pentru tratarea anxietății sociale cu realitate virtuală în colaborare cu Universitatea din Nottingham, UK. Simona crede că „Vocea autentică a fiecăruia transmite cel mai bine, însă drumul către ea este pavat de multe măști pe care e nevoie să le scoatem.”

Anca Feneșan este trainer, organizator de evenimente și fondator The Art of Communication – Out of the box , un proiect care îi sprijină pe oameni să „iasă din cutie”, să-și accepte unicitatea și să exploreze comunicarea, inclusiv prin tehnicile artei teatrale. Ea crede cu tărie în autenticitate și conexiunea cu ceilalți.

 

 

                                            Pachet 3 ședințe (3h)

 

Sesiune 1 se va lucra pe identificarea nevoii de angajare, analiza anunțului de angajare raportat la CV, identificarea punctelor forte și identificare puncte slabe care au nevoie să fie îmbunătățite.

Sesiune 2, conținut scrisoare de motivație, realizarea textului care va înregistrat în a treia ședință. Se lucrează pe livrarea conținutul, verbal, norverbal, voce și exprimare.

Sesiune 3 se va înregistra scrisoarea de motivație care se va prezenta la final sub forma unui link. (maxim 3 minute)

 Costuri 750 RON  (suma include editarea video-ului de către noi)

 Pentru studenți se percepe un cost de 650 RON 

Se emite o singură factură pe toată suma după prima sesiune și se poate plăti total sau după fiecare sesiune în parte.

                                              Pachet 5 ședinte (5h) 

Pentru cei care doresc să avanseze pe poziții de conducere sau pentru cei care își doresc o schimbare totală în carieră, pentru care au o dilemă în a trece pe post de expert sau de conducere, pentru pitch-uri sau prezentare servicii și produse. 

Sesiune 1 se va lucra pe identificarea nevoii de angajare, identificarea valorilor profesionale, ce stă în spatele dorinței de a avansa sau de a schimba cariera, sau esența produselor promovate.

Sesiune 2 Identificare puncte forte și ce competențe ai nevoie să antrenezi pentru postul dorit. Analiza anunțului de angajare raportat la CV, identificarea punctelor forte și identificare puncte slabe care au nevoie să fie îmbunătățite, identificare companii vizate. 

Sesiune 3, conținut scrisoare de motivație, realizarea textului care va înregistrat în a treia ședință. Se lucrează pe livrarea conținutul, verbal, norverbal, voce și exprimare.

Sesiune 4 se va lucra la alegere pe unul dintre punctele slabe care necesită îmbunătățite/ livrare conținut/emoție/ transmitere mesaj/persuasiune.

 

Sesiune 5 se va înregistra scrisoarea de motivație care se va prezenta la final sub forma unui link care va fi introdus in CV (maxim 3 minute)

 Costuri 1250 RON (suma include editarea video-ului de către noi)

Se emite o singură factură pe toată suma după prima sesiune și se poate plăti total sau după fiecare sesiune în parte.