Relatii autentice

 

Am ales sa exploram acest lucru printr-un model testat stiintific de  catre antropologul Helen Fisher care a studiat creierul indragostitilor. Contemporana noastra ne explica de ce ne plac anumiti oameni si de ce altii ne  displac, si cum acest lucru se reflecta biologic. Se pare ca nu numai indragostirea are de-a face cu modelul ci orice tip de relatie tinde sa urmeze un pattern biologic indiferent ca vorbim de relatia cu un coleg, cu un sef sau cu un prieten.

 

Va propunem un curs intensiv in perioada 2-6 Iulie de la orele 19:00-21:00, in care:

  • Sa descoperiti modul in care sa abordati persoanele diferite de voi, care pana acum le incadram in “dificile”.
  • Sa identifici tipul tau de personalitate in functie de comportamentele pe care le exprimi
  • Sa identifici punctele forte si pe cele slabe ale tipului tau de personalitate
  • Sa inveti sa vorbesti si pe limba celorlalte tipologii
  • Sa te cunosti mai bine 
  • Sa iti schimbi abordarea ta in relatii
  • Sa identifici trasaturi fizice pe care le vei putea corela cu tipologiile, asa incat inainte sa interactionezi cu o persoana sa stii cum sa o abordezi pentru a face comunicarea mai facila.

 

Ce ne spune modelul

 

 TRAINER: CIPRIAN HOMM

Este consilier relațional și înainte de toate un pasionat al cunoașterii relațiilor umane, al relațiilor de cuplu și al tipurilor de personalitate, studiate de modele științifice moderne ce pun accent pe autenticitate. Ciprian a făcut 14 ani de jurnalism, după care a devenit freelancer pe producții cinematografice. Face parte din echipe de producție de 20 până la 100 de oameni cu care relaționează optim, indiferent de stresul generat de problemele care apar. Din 2007 Ciprian Homm studiază comportamente si tipologii de personalitate din perspectiva NLP, Analiză Tranzacțională și LAB – Language and Behavior Profile.

 

Pret Si Modalitate De Plata

Pretul este de 300Lei pentru transferurile facute pana la data de 15 Iunie 2018 si apoi 400 LEI pentru cele cinci sesiuni de curs. Rezervarea locului se face doar prin confirmarea plății pe salut@voceautentica.ro și după ce s-a completat formularul de contact de mai jos sub numele Rezerva Loc. Plata se poate face prin virament bancar in contul IBAN RO11INGB0000999907278429 deschis la ING Bank pe S.C. Vocea Autentica S.R.L. sau online prin MobilPay prin link-ul de plata pe care il primiti de la noi.

Locatie: Bucuresti,  Bulevardul Iancu de Hunedoara 8, București, Etaj 2, Sala Diamant, Clădirea Uzin Business Center, lângă Metrou Piața Victoriei.