Iti pierzi vocea cand ai emotii?

Invata cum sa iti stapanesti vocea prin tehnica de actorie!

9, 16, 23, 30 Octombrie 2018,

Între orele 19:00 – 21:00

 

Vocea impreuna cu comportamentul non-verbal te descriu mai bine decat poate ai vrea sa crezi. Suntem o carte deschisa in momentul in care vorbim, ceea ce nu poate decat sa ne bucure atata timp cat suntem autentici si nu suntem preocupati sa fim perceputi diferit decat suntem in mod real.

Vorbesti nazalizat sau cu voce de cap? Iti tremura vocea cand ai emotii, sau ca sa vorbesti mai tare în loc sa folosesti diafragma ca suport, apesi pe corzile vocale? Nu iti place cum se aude vocea ta inregistrata?

Iti propun exercitii practice care au la bază tehnici de respiratie si de modelare a timbrului vocal cu ajutorul carora sa descoperi cum suna vocea ta, in mod real.

CE INVETI LA CURS?

Descoperi cum suna vocea ta naturala, și nu cum a ajuns ea sa sune în urma unor obiceiuri create în timp.

  • Reinveti sa respiri abdominal asa cum o faceai cand te-ai nascut.
  • Vei putea sa iti controlezi vocea in momente tensionate.
  • Cum sa iti folosesti timbrul vocal.
  • Sa faci diferenta intre voce de cap, voce nazalizata, voce de piept.
  • Sa exersezi tipul de voce care te avantajeaza.
  • Sa transmiti emotie.
  • Sa ai rabdare cu tine si sa te detensionezi 

Programul fiecarei sesiuni este impartit in doua parti, prima in care te detensionezi si exersezi respirația și a doua parte în care lucrezi pe text primit sau ales de tine, prin care să reușești să transmiti mesajul dorit.

Veniți vă rog cu haine comode de mișcare.

                                                 TRAINERUL CURSULUI

TRAINER: Silva Helena Schmidt, actriță și voice over are o experiență de 10 ani atât in teatru cât și în film, televiziune ori publicitate. A urmat cursuri MasterClass de Contact Dance Improvisation, Teatru No, The Language of Shakespeare, The Creative Actor of Jaques Lecoq și The Power of Actor- Ivana Chubbuck, crezând mereu în necesitatea depășirii limitelor, atât profesional cât și uman. De-a lungul timpului a colaborat cu școli la dezvoltarea unor cursuri de dezvoltare personala prin tehnici de actorie si corectare a deficientelor de vorbire. Silva crede că pentru îndeplinirea oricărui vis, trebuie doar să îndrăznești și că toate răspunsurile se află de fapt în noi, dar uneori ai nevoie de puțină ghidare.

PRET SI MODALITATE DE PLATA

Pretul este de 300 Lei pentru cele 4 sesiuni de curs. Pret Early Bird 250 Lei pentru platile facute pana pe 20 Septembrie 2018. Rezervarea locului se face doar prin confirmarea plății pe salut@voceautentica.ro și completatarea formularul de contact de la Rezerva Loc.

Plata se poate face fie online prin Mobil Pay Netopia dupa ce primiti link-ul de plata de la noi sau prin virament bancar in contul IBAN RO11INGB0000999907278429 deschis la ING Bank pe S.C. Vocea Autentica S.R.L. Rezerva din timp, deoarece locurile sunt limitate si se lucreaza cu un numar mic de participanti.  Se va lucra cu fiecare participant/a în parte. Nu este o prelegere, ci un curs practic.

PROGRAM

Se vor organiza patru sesiuni de curs in zilele 9, 16, 23, 30 Octombrie între orele 19:00-21:00. Se poate recupera o singura sedinta la cursul de voce care va avea loc in luna Noiembrie sau in Ianuarie anul viitor.

Loc de desfășurare: BUCUREȘTI (Adresă: Bulevardul Iancu de Hunedoara 8, București, Etaj 2, Sala Diamant, Clădirea Uzin Business Center, lângă Metrou Piața Victoriei). Dacă se doresc informații suplimentare puteți să trimiteți mail pe salut@voceautentica.ro