July 23, 2020

Vrei Să Faci o SCHIMBARE?

Indiferent că este vorba despre o schimbare în carieră, în viața personală, sau poate vrei să scapi de un obicei nociv sau vrei să adopți un obicei sănătos; orice presupune o schimbare pentru tine și simți că nu știi de unde să începi. Dacă ai mai încercat și nu a funcționat, noi îți oferim o metodă de a trece prin etapele schimbării și a o integra în viața ta.

Schimbarea este un proces natural, totul în Univers se schimbă, se transformă. Acesta este un adevăr testat de știință însă nici măcar nu mai este nevoie să ne confirme știința, este suficient să observăm natura, pe noi sau pe ceilalți și vom vedea invariabil schimbare. Cu toate acestea unii dintre noi ne încăpățânăm să rămânem în ce știm, în ce este cunoscut, deorece a face o schimbare înseamnă automat a merge în necunoscut. 

Am auzit de-a lungul timpului multe persoane spunând nu au curaj să se schimbe  sau “nu e de mine”, sau “e greu”… Dar oare ce este atât de greu? Te-ai întrebat vreodată? Este faptul că mintea îți aduce toate motivele pentru care să nu faci schimbarea? Este poate că nu te vor mai place ceilalți dacă te schimbi? Este teama de necunoscut? A faptului că nu știi de unde să începi? Sau chiar dacă faci ceva pași nu ai antrenată voința pentru a duce la capăt schimbarea? În cazul tău ce este?

Dacă te regăsești în aceste rânduri îți propunem metode și sprijin, pentru a nu te mai simți singur/ă în acest proces și a vedea că se poate să te schimbi, până la urmă lucrurile natural tot se vor schimba, dar de ce să schimbi lucrurile din durere sau nevoie când le poți schimba de bună voie? 

 

Îți propunem un program intensiv de 3 luni care va fi structurat astfel:

  • Identificăm care este schimbarea, ce nevoie stă în spatele dorinței de schimbare
  • Care sunt obstacolele? 
  • Cum se va face schimbarea, ce metode vom folosi
  • Experiența propriu zisă, timp în care vei primi suport pentru a construi schimbarea și a nu renunța
 Metodele folosite vor fi adaptate după fiecare persoană în parte, iar tehnicile sunt de Coaching, Gândire Critică și Psihologie. Cursul te poate ajuta la organizarea și găsirea ajutorului de specialitate dacă în schimbarea ta e nevoie să acumulezi anumite abilități specifice pentru care noi nu avem specialiști. În ceea ce privește abilitățile de comunicare, relaționare, vorbit în public, gândire critică, suport social, suport psihologic, ne ocupăm noi. Avem specialiști în acest sens. 

Vom avea împreună 10 sesiuni cu durata de 1h fiecare. 

În primele 2 sesiuni, vom stabili clar care este schimbarea, motivul din spatele, obstacolele, și vom derula un plan care poate suferi modificări pe parcurs în funcție de experiența schimbării. 

În sesiunile 3-5, ne ocupăm cu implementarea schimbării. Vedem ce funcționează și menținem, ce nu funcționează și necesită îmbunătățire.

În sesiunile 6-8, vom stabiliza traiectoria pe care se merge și întărim progresul, începem să  vedem de fapt ce se întâmplă cu persoana în timpul acestei experiențe. Care erau așteptările versus ce oferă realitatea. 

În ultimele 2 sesiuni, ne asigurăm că nu ne vom întoarce la cel/cea de dinainte, ne refeim aici la comportamentul sau atitudinea care de obicei necesită schimbarea.

Durata este de trei luni deorece pentru orice schimbare să fie durabilă e nevoie de o perioadă de 21 de zile timp în care creierul nostru începe să accepte că vom schimba ceva în viața noastră (se formează rețeaua neuronală a schimbării) după care fixarea acesteia se face undeva la 3 luni de zile. În tot acest timp persoana va trebui să implementeze zilnic procesul stabilit de comun acord cu consultantul. 

Pentru mai multe detalii contacteaza-ne pe salut@Voceautentica.ro Altfel apasă pe Accept Schimbare completează datele tale și in scurt timp te vom contacta.

Costul perceput pentru cele 10 sesiuni este 1.200 Ron reducere in lunile de vara de la 1.700 Ron. Se poate achita în rate. Se emite factură.

Tot procesul în această perioadă se va desfășura online pe platforma Zoom.