May 18, 2021

Tabără de Comunicare

16-19 Septembrie 2021, Sibiel
Să te cunoști pe tine nu este un subiect care se predă la școală, uneori nici măcar în familie. Însă, acolo unde ne prețuim și ne iubim pe noi înșine este loc de fericire, de relații sănătoase, cariere de succes, vieți liniștite. Chiar și dezamăgirile și obstacolele le depășim mai ușor.
 
Suntem învățați că pentru a fi iubiți trebuie să ne adaptăm la nevoile celor dragi, să ne conformăm la standardele societății. În adâncul sufletului nostru știm că suntem cu adevărat fericiți când suntem noi înșine, fără lanțurile de compromisuri pe care le tot cărăm cu noi. Am creat această tabără de dezvoltare personală pentru a te ajuta să te iubești pe tine și să-ți descoperi vocea autentică. Îți propunem o experiență corp, minte și suflet.
 
Tabăra va avea loc la Sibiel la Pensiunea Cristina, în perioada 16-19 Septembrie 2021 și se adresează în exclusivitate celor care doresc un proces de transformare interioară și celor care vor să îmbine ateliere de dezvoltare personală cu momente recreative.
 
Acceptă provocarea și participă dacă:
✔️ vrei să ai mai multă încredere în tine
ești interesat/ă să îți accesezi resursele interioare, într-un mod creativ și unic
✔️ ești pregătit/ă să te cunoști pe tine și să îți lași vocea interioară să te ghideze
✔️ ești curios/oasă să afli legătura dintre voce și emoții, dar și cum să te faci auzit/ă
✔️ simți că te învârți în cerc și îți dorești să înveți să pui întrebările potrivite atunci când ești în situații de conflict
✔️ vrei să înveți cum să aduci un echilibru între ceea ce oferi și ceea ce primești (înveți să spui NU atunci când îți vine să spui DA)
✔️ te interesează să construiești relații sănătoase cu cei din jur
✔️ ai curajul să încerci lucruri noi fără teama de a greși
✔️ cauți să relaționezi într-un mediu sigur, cu persoane cu aceleași interese ca și tine
✔️ ai nevoie de o vacanță în care să te relaxezi
 
Tabăra conține 7 ateliere de dezvoltare personală menite să te ajute să ai o mai mare încredere în forțele proprii, dar și activități de timp liber și relaxare, drumeții, ș.a. Vom aborda următoarele teme:
➡️ Cine sunt eu și care sunt resursele mele interioare? – Alexandra Abrudean
➡️ Găsește și ascultă vocea ta interioară. – Elena Doleanu
➡️ La ce să fii atent/ă când te evervează cineva? Andrei Simionescu
➡️ Cum apelezi la vocea ta pentru a te conecta la tine și la ceilalți?  – Elena Doleanu
➡️ Între DA și NU, ești TU – Limitele personale, în avantajul tău – Anca Feneșan
➡️ Manipulare sau Persuasiune, limita dintre ele și atingerea de obiective – Anca Feneșan
➡️ Spune lucrurilor pe nume! – Andrei Simionescu
Pe parcursul celor trei zile de tabără veți beneficia de coaching unu la unu pe obiectivele setate de fiecare dintre voi (cu Simona Nastase sau Alexandra Abrudean)
 
Atelierele se vor desfășura în aer liber, pentru a evita spațiile închise și a ține cont de recomandările distanțării sociale. Locația facilitează accesul la piscină proprie și spații de relaxare și sală de curs. Nu vom folosi nici slide-uri sau multă teorie. Este o tabără pratică de învățare experiențială. 
Prețul taberei per participant este de 1060 Ron (taxa de participare și cazarea în cameră de două persoane, două mese pe zi). Acesta este prețul dacă se va achita tabăra în luna August. Dacă se plătește în luna septembrie prețul este de 1160 Ron. In cazul în care vii cu cineva ambii aveți reducere de 10% din prețul aferent lunii în care se achită. Pentru studenți prețul este unic de 750 RON indiferent când se înscriu.
 Există acces la o bucătărie complet utilată și loc de prepararea mesei sau micului dejun în caz că urmați o dietă specială. Dacă veniți cu trenul vă putem prelua de la Sibiu.
 
Pensiunea dispune de 14 camere duble. 
 
Numărul maxim de persoane care pot participa este de 20. Nu vom face rabat de la calitate pentru a avea un număr foarte mare de participanți. Înscrierea se face completând acest formular: https://forms.gle/ub4EETRN7qDwRsMP7
 
Validarea înscrierii se face după trimiterea formularului și plata taxei (aceasta poate fi realizată în două rate). Detaliile de facturare/plată, dar și alte informații utile cu privire la cazare, vor fi discutate după completarea formularului. 

Pentru orice întrebare, ne poți contacta la adresa salut@voceautentica.ro sau la tel 0745 325 260 (Alexandra)
 
Evenimentul se anulează doar în caz de forță majoră impusă de reglementările legale în legătură cu rata infectării cu COVID, iar banii se returnează doar în cazul în care întregul grup se anulează.

Facilitatori: Simona Nastase – psiholog și trainer, Anca Feneșan – trainer, organizator de evenimente și fondatoarea Arta comunicării Out of the box, Andrei Simionescu – Panait – Doctor în filosofie și LectorUniversitar, Elena Doleanu – VoiceOver, trainer și coach, Alexandra Abrudean – psiholog și consilier în dezvoltare personală.