Iti pierzi vocea cand ai emotii?

Ti se spune mereu sa vorbesti mai tare? Sau din contra ai nevoie ca vocea ta sa transmita mai multa caldura?

Invata cum sa iti stapanesti vocea prin tehnica de actorie!

Bucuresti   5, 12, 19, 26 Iunie 2019, MIERCUREA

Între orele 19:00 – 21:00

 REZERVA LOC

Vocea impreuna cu comportamentul non-verbal te descriu mai bine decat poate ai vrea sa crezi. Suntem o carte deschisa in momentul in care vorbim, ceea ce nu poate decat sa ne bucure atata timp cat suntem autentici si nu suntem preocupati sa fim perceputi diferit decat suntem in mod real.

Vorbesti nazalizat sau cu voce de cap? Iti tremura vocea cand ai emotii, sau ca sa vorbesti mai tare în loc sa folosesti diafragma ca suport, apesi pe corzile vocale? Nu iti place cum se aude vocea ta inregistrata?

Iti propun exercitii practice care au la bază tehnici de respiratie si de modelare a timbrului vocal cu ajutorul carora sa descoperi cum suna vocea ta, in mod real.

CE INVETI LA CURS?

Descoperi cum suna vocea ta naturala, și nu cum a ajuns ea sa sune în urma unor obiceiuri create în timp.

  • Reinveti sa respiri abdominal asa cum o faceai cand te-ai nascut.
  • Vei putea sa iti controlezi vocea in momente tensionate.
  • Cum sa iti folosesti timbrul vocal.
  • Sa faci diferenta intre voce de cap, voce nazalizata, voce de piept.
  • Sa exersezi tipul de voce care te avantajeaza.
  • Sa transmiti emotie.
  • Sa ai rabdare cu tine si sa te detensionezi

Programul fiecarei sesiuni este impartit in doua parti, prima in care te detensionezi si exersezi respirația și a doua parte în care lucrezi pe text primit sau ales de tine, prin care să reușești să transmiti mesajul dorit. Veniți vă rog cu haine comode de mișcare.


REZERVA LOC
                                         

TRAINER CURS BUCURESTI: ELIZA BUNU

Vocea este un instrument de eliberare a expresivității, de autocunoaștere și de creștere personală. Misiunea Elizei este de a elibera expresivitatea și puterea de manifestare a oamenilor prin intermediul vocii, al mișcării și al limbajului. Învățarea sa a început cu 11 ani de canto, un master în tehnici diplomatice și a continuat cu 4 ani de educație alternativă. Astfel, în lucrul cu oamenii, Eliza împletește cunoștințele de tehnică vocală cu abilitățile de facilitare pentru a permite alinierea respirație-corp-voce. În ultimii 2 ani, Eliza a ghidat eliberarea vocii în procese 1 la 1 dar a facilitat și experiențe creative pentru grupuri mari de oameni. Munca sa este despre relația oamenilor cu vocea lor, cum să reușim să ne exprimăm, să ne facem auziți, să ne bucurăm de autenticitate și libertate.
 
TRAINER CURS BUCURESTI:ALEXANDRA MIRCEA
Alexandra, cu al doilea ei nume „entuziasm” a fost de cand se stie pasionata de a-i ajuta pe ceilalti, adunand peste 11 ani de voluntariat in 6 organizatii internationale. Drumul lucrului cu oamenii au dus-o la trei ani alaturi de Universitatea Alternativa, si tot atatia de cand a descoperit dezvoltarea personala si a inceput calatoria ca trainer. Are experienta in lucrul cu vocea, respiratie constienta, tehnici de relaxare, si mindfulness. A fost atrasa de lucrul cu vocea atunci cand a realizat ca vorbea cu o tonalitate total diferita in spaniola fata de romana.
 

PRET SI MODALITATE DE PLATA

Pretul este de 300 Lei pentru cele 4 sesiuni de curs. Pret Early Bird 250 Lei pentru platile facute pana pe data de 19 Mai 2019.

 Rezervarea locului se face doar prin confirmarea plății pe salut@voceautentica.ro si completatarea formularul de contact de la Rezerva Loc.

Plata se poate face fie online prin Mobil Pay Netopia dupa ce primiti link-ul de plata de la noi sau prin virament bancar in contul IBAN RO11INGB0000999907278429 deschis la ING Bank pe S.C. Vocea Autentica S.R.L. Rezerva din timp, deoarece locurile sunt limitate si se lucreaza cu un numar mic de participanti.  Se va lucra cu fiecare participant/a in parte. Nu este o prelegere, ci un curs practic.

REZERVA LOC

LOCATIE

Dacă se doresc informații suplimentare puteți să trimiteți mail pe salut@voceautentica.ro

Loc de desfășurare: BUCUREȘTI (Adresă: Bulevardul Iancu de Hunedoara 8, București, Etaj 2, Sala Rubin, Clădirea Uzin Business Center, lângă Metrou Piața Victoriei).